top of page

Klankschalenmassage

Hoe verloopt een klankschalenmassage ?

Image by Ralph (Ravi) Kayden

Een klankschalen behandeling is vooral gericht op ontspanning.

Ontspanning biedt ruimte voor het oplossen van eventuele vermoeidheid en stress klachten.

Daarom kan de uitwerking van de behandeling variëren van het ervaren van lichamelijke vermoeidheid of juist tot meer energie.

Klankschalen hebben een volle klank die rijk is aan boventonen. Dat betekent dat je naast de grondtoon, als je heel goed luistert, meerdere tonen kunt horen die hoger zijn dan de grondtoon. Wanneer de schaal op of naast je staat, dan werken de klanktrillingen dankzij resonantie diep door in je lichaam. Ook wanneer je slaperig bent.

Wanneer je een steentje in het water gooit, zie je golfjes verschijnen. Je lichaam bestaat voor het grootste gedeelte uit water. Wanneer we klankschalen op het lichaam plaatsen en deze aanslaan met een klopper, dan beweegt het water in je. Net als wanneer je een steentje in het water gooit.

Hierdoor ontvangen je lichaamscellen op subtiele wijze een innerlijke massage. Daarom wordt het aanslaan van klankschalen op iemands lichaam een klankschalenmassage genoemd.

Je ervaart rust. Je hoeft nergens aan te denken, nergens naartoe. Je neemt als het ware een ‘vakantie’ van jezelf en je eigen gedachten.

Kleding advies:

Tijdens de behandeling lig je gekleed op de behandeltafel. Het is aan te raden om gemakkelijk zittende kleding te dragen zonder grote knopen of gespen (trainingspak bijv.)

Ook is het goed om je sieraden af te doen tijdens de behandeling.

Na een korten intake, waarbij je eventuele klachten aan kunt geven, wordt er een begin gemaakt met de behandeling. Deze duurt ongeveer 45mn. Vervolgens heb je daarna even de tijd om de overgang terug te maken voordat je weer opstaat en ter afsluiting word je iets te drinken aangeboden.


Duur: 45 mn

Prijs:  50 €

Contant te voldoen of via een betalingsverzoek.

Klankschalen: Over
bottom of page